Sokszor mondogatjuk, hogy rohanó világban élünk. Néha megfigyelhető, hogy éppen azért annyira rohanó ez a világ, mert mindenki szalad valahová vagy valami után. Emberek szaladnak, hogy elérjék az álmaikat, cégek és vállalatok gyakran azért gürcölnek, hogy lekörözzék egymást. A Hungaria pezsgő jó néhány jeles megmérettetésen olyan eredményeket ért el, amivel nemcsak magyar földön, hanem európai viszonylatokban is ismertté vált.

Természetesen ez nemcsak a gyártók hírnevének kedvez, hanem egyben a magyar pezsgőgyártásnak is. Nyilván, a díjakat nem adják az ember két szép szeméért. Annak érdekében, hogy egy gyártó valamit fel tudjon mutatni, keményen meg kell dolgoznia, néha valósággal küzdenie.

A Hungária pezsgő gyártói hosszú és kemény munka eredményét zárják palackba, ami önmagáért beszél, hiszen sokaknak megváltoztatta a pezsgőzési szokásait. Vannak, akik nemcsak ünnepek alkalmával nyitnak ki egy palackot a Hungária pezsgő széles kínálatából, hanem a hétköznapjaikba ezzel az itallal csempésznek egy kis ünnepi hangulatot.