sorszámozott műanyag plomba

A szállítmányozás területén sok mindenre oda kell figyelni, annak érdekében, hogy a termékek megfelelő állapotban érjenek célba. Talán a hétköznapi embernek a sorszámozott műanyag plomba nem ismerős fogalom, hiszen ezt igazából főleg cégek szokták használni.

A nyitható, zárral védett rakterek, ajtók vagy hordók tökéletesen csak akkor védhetőek meg az illetéktelen hozzáféréstől, ha el vannak látva az imént is említett biztonsági elemmel. A sorszámozott műanyag plombák többféle fajtája van forgalomban és igazából mindegyik más-más területen hasznosítható. A fuvarozó vállalatok esetében legyen szó légi, földi, vagy vízi szállítmányozásról, mindig kell valamilyen biztosíték, hogy az értékes rakományhoz egyáltalán ne legyen esély hozzáférni.

A sorszámozott műanyag plombák több követelménynek meg kell feleljenek, de természetesen nem elég a hazai tanúsítvány, hiszen a fuvarozó autó többnyire külföldi országokban is megfordul, ezért a nemzetközi feltételeknek is eleget kell tegyenek ezek a fontos szerepet betöltő tárgyak.