ars una hátizsák

A mindennapokban szükség van egy olyan táskára, ami minden holminknak helyet ad, amit a gyermekeinknek magukkal kell vinniük. Rendkívül színvonalas az Ars Una hátizsák, aminek legfőbb előnyét a gerincbarát kialakítása adja.

Megerősített anyagból készül, puha, párnázott az alakja és a vállpántok is puhák. A legtöbb Ars Una hátizsák több cipzáras rekeszt kapott, ezekben külön laptop- és tablettartó, iratrendszerező van. A külső hálós zsebekben kulacs és egyéb kisebb tárgyak helyezhetőek el.

Szuper könnyű hátitáskák, nem áznak be, köszönhetően a vízálló anyaguknak. Nagyszerű választás úgy iskolásoknak, mint egyetemistáknak vagy felnőtteknek, hiszen tágas belsejükben minden szükséges holmi kényelmesen elfér.

Tartós jellegű, hosszú éveken keresztül kiszolgál az Ars Una hátizsák, megfelelő karbantartás mellett. Rengeteg modell közül válogathatunk a taskagaleria.hu webáruház kínálatában. Ezek az ergonomikus darabok világosabb, sötétebb színekben, különböző mintázattal szerepelnek a termékpalettán.