Alfawise ablaktisztító robot

Az ablaktisztítás fárasztó tevékenység, főleg ha nagyobb felületről van szó, ezt pedig mindannyian tudjuk. Azonban van egy olyan megoldás, aminek a segítségéve rengeteg időt és energiát takaríthatunk meg, ez pedig nem más, mint a távirányítóval működő Alfawise ablaktisztító robot.

Ajánlott az eszköz használata, amennyiben Ön gyorsan és egyszerűen szeretné megtisztítani az ablakfelületeket anélkül, hogy egy izzadtságcseppet ejtene. Amennyiben ezt a lehetőséget választja, nagyon egyszerű lesz a dolga, mindössze fel kell töltenie a berendezést egy kábel segítségével, majd felhelyeznie az ablakra.

Miután beállítja a megfelelő tisztító programot, az Alfawise ablaktisztító robot önállóan megtisztítja a kiválasztott részt. Érdemes beruháznia ebbe a különleges szerkezetbe, hiszen bármilyen szennyeződést eltávolít az ablakról, ráadásul nemcsak üvegen, de még a falon is használható. Az Alfawise ablaktisztító robot számítógépébe saját útvonaltervet is beépíthet, így képes lesz kikerülni a területen lévő esetleges akadályokat.