Az embereknek a telefonok kapcsán sem mindig egyeznek meg az igényeik. Van, akinek csak az a fontos, hogy minél olcsóbb legyen, de sokan odafigyelnek arra is, hogy a kedvező ár mellett, sokáig használhassák a kiválasztott készüléket. Az iPhone telefon pedig kimondottan azoknak szerepel a listáján, akik a kiváló minőséget keresik.

Ugyanis az iPhone telefon a legmagasabb színvonalat képviseli, ami a mobilok piacán létezik, így ha tartós és a legújabb technológiákkal felszerelt készülékről van szó, akkor egyértelmű, hogy erre esik a választás. Természetes cserébe magasabb árral kell számolni, de ár-érték arányban egyszerűen verhetetlen darabok.

A silányabb minőségűből már 5-6 vagy 10 példányt is tönkretesznek az emberek, míg az iPhone telefon még mindig ugyanazt a nívót biztosítja, mint amikor lekerült a futószalagról, tehát érdemes elgondolkodni azon, hogy hosszútávon mi is a kifizetődőbb. Egy összegben kifizetni az iPhone telefon borsosabb ellenértékét vagy két-három havonta vásárolni egy olyan készüléket, ami még ezen rövid idő alatt is rengeteg bosszúságot szül.