Manapság általános az öregedéstől való félelem. Sokszor látunk rossz példákat, akár a hétköznapi életben, akár a sztárvilág berkein belül arra, hogy egyesek mi mindent képesek vállalni azért, hogy pár évet letagadhassanak.

Az infraszauna vágások és injekciók nélkül is segít ebben. Persze nem csodaszer, nem időgép, viszont azt a részt ápolja testünkön, ahol leginkább észrevehető az öregedés.Ez pedig a bőrünk. Az infraszauna olyan akár a napfény, a káros sugarak nélkül. Puhítja, szépíti bőrünket.

A magas hő hatására, amelyet az infraszauna kabinjában tapasztalunk, szinte azonnal verejtékezés kezdődik. A mélyen a szövetekbe jutott káros szennyeződések és elhalt hámsejtek is távoznak ilyenkor, így tűnik egyre puhábbnak, feszesebbnek bőrünk, mi pedig egyre fiatalabbnak.

A hidratálás, a folyadékpótlás nagyon fontos. Infraszauna használata előtt, közben és utána is igyunk sok vizet! Bőrünk sejtjei így feltöltődnek, a kollagén termelődés is fokozódik. Az öregedés nem megállítható folyamat, de viselhetjük méltósággal, természetes módon késleltetve azt.