Kockás has edzésterv

Rengeteg pocakos férfit láthatunk az utcákon, sokan ezt viccesen tekintélyesnek mondják, bár a valóság minden bizonnyal az, hogy zavarja őket. Igaz, hogy nehéz megszabadulni a hasra rakódott zsírtól, de nem lehetetlen küldetés. Ha megvan a motiváció, akkor az Intenset edzéstervei közt is érdemes szétnézned. Bár azt mindenképpen tudnod kell, hogy az eredményhez valóságos életmódváltásra lesz szükséged, mert hiába edzel keményen, ha ugyanúgy táplálkozol, mint eddig.

A siker csak megfelelő étrenddel és edzéssel érhető el, máshogyan nem. Szerencsére, az intenset.hu weboldalon találsz egy olyan edzéstervet és diétát, amelyik segíteni fog abban, hogy a kockahas állapotát pár hónap leforgása alatt elérhesd. A program betartása mellett, keményen kell dolgoznod is, ez kétségtelen. Férfiakra külön diéta vonatkozik. Az éhezéstől nem kell félned, az 5 perces kockahas edzéstervet is megtekintheted a honlapon megtalálható videókból.

Igazából eleinte nagyon nehéznek fogod érezni a gyakorlatokat, hiszen nem könnyű fekvőhelyzetből teljesen felülni, terpesztett lábhoz ellentétes kar-boka érintéssel, sem pedig az alkartámaszban tartás, feszített testtel. Sokaknak kegyetlen lehet a hasprés, az ülésben nyújtott kar- és lábtartás, valamint a felülés ellentétes térd-könyök érintéssel. Biztosan jelentkezik majd az izomláz is, de nem szabad törődnöd vele, legalább érzed, hogy dolgoztál. Ugyanakkor, használhatsz minden olyan módszert, ami segít az adott izom keringésének élénkítésében.

Például a szauna segít ellazulni, mégis keringést élénkít, hozzájárul a tejsav eltakarításához, segíti a mikrorostok regenerációját. A kockahas program végezhető barátokkal, családtagokkal egyaránt, mert senkinek sem árt egy kis mozgás. Ha együtt edzettek, az erősíti a kapcsolatotokat is amellett, hogy a szervezetetekre kiváló hatást gyakorol, illetve remek szórakozást kínál. A program alatt ajánlott fehérje shake fogyasztása is, mert ez elnyomja az éhségérzetet, tehát megkönnyíti a kockahas diéta betartását, ami nagy támogatás.