Önnek sem a fizika volt a kedvenc tantárgya az iskolában? Nos, lehetett volna mondjuk egy zseniális Galilei hőmérő társaságában. Mondhatnánk erre, hogy ugyan kit érdekel egy hőmérő?! Azonban, ha ellátogatunk a crazyshop.hu webáruházba, megtekinthetjük ezt a fantasztikus tárgyat, ami nem csupán egy közönséges hőmérő, hanem sokkal inkább formabontó dísztárgy.

Hogy miért kapta a nevét a híres fizikusról, Galileiről? A termék működési elve azon alapszik, hogy egy üvegtoronyban különböző mennyiségű higannyal megtöltött gömbök találhatóak, amelyek hőmérsékletváltozásra felemelkednek vagy lesüllyednek a hordozó folyadékban.

Ezért lett ez a remek tárgy Galilei hőmérő. A modern köntösbe bújtatott találmány igazán fantasztikus, hiszen hasznos otthoni és irodai kiegészítő, ugyanakkor roppant látványos dekoráció. A Galilei hőmérő éppen ezért nem véletlenül nagyon népszerű ajándékötlet, hiszen egy mutatós és okos dolognak mindenkinél helye van. Rendelje meg a webáruházunkból ezt a modern és szép dekorációt!