Télen sokunknak szabadul fel némi ideje, hiszen a fogvacogtató hideg miatt sokszor kénytelenek vagyunk az otthonunk biztonságot és meleget adó védelmébe vonulni, és a munkahelyekről is tipikusan ebben az időszakban kapjuk meg a nagyobb lélegzetvételű szabadságot.

Ilyenkor kerül elő a fiók mélyéről a szatén szalag, a kisolló és a varrótű, főleg abban az esetben, ha kézügyességgel és fantáziával is megáldott a sors. De mire is jó egy szatén szalag? Elsősorban a környezetünk szebbé tételére, ami bármilyen dekoráció formájában megvalósulhat, a választás a mi kezünkben van!

Az említett zimankós időszakban, vagyis télen, főleg a karácsonyi díszítés elkészítése az, ami aktuális, és valóban, nincs is annál különlegesebb élmény, mint amikor a saját kezűleg készített ornamentumok alatt gyűlik össze a család apraja-nagyja átadni az ajándékokat. Az Angergarden termékpalettáján garantáltan megtaláljuk azt a színű, anyagú, méretű és motívumú szatén szalagot, ami a leginkább illik az eltervezett barkácsoláshoz!