Hosszas tanácskozásba bonyolódott azzal kapcsolatban, hogy melyik melegítőtest mellett tegye le végül a voksát? Nos, ez valóban nem egyszerű kérdés, hiszen a hagyományos változatok mellett, az infra hősugárzó is előkelő helyet foglal el az eladási statisztikákban.

Nem is meglepő, hogy ez a kiváló paraméterekkel rendelkező készülék egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen számtalan érvet fel lehet sorakoztatni, ami a megvásárlása mellett szól. Mivel az infra hősugárzó egy mobil berendezés, ami ráadásul fogantyúkkal is rendelkezik, ezért a lakás bármelyik pontjába könnyedén elvihető, még abban az esetben is, ha korábban már talált számára ideális helyet.

Amennyiben vendégek érkeznek a lakásba, akkor arra is lehetőség nyílik, hogy célirányosan oda fordítsa, ahol éppen nagyobb szükség van a melegre. Az infra hősugárzók elképesztően gyorsan képesek felmelegíteni a körülöttük található tárgyakat, így a működésük rendkívül energia-hatékonynak tekinthető, a levegőfúvás nélküli üzemelés miatt pedig nem szennyezik a légteret.