supinált szandál

Itt a nyár és a totyogó korú gyermekek szülei azon gondolkodnak, hogy milyen lábbeliket szerezzenek be a csemetéjüknek. A supinált szandál azoknak lesz tökéletes választás, akiknek a gyermeke bokasüllyedés gyanúját mutatja. Nekik nagyon fontos, hogy mindig bokafogó, bokatartó szandált és cipőt válasszanak a gyermeküknek.

A boka csontjának elmozdulását a legtöbb esetben ugyanis korrigálhatjuk a megfelelő lábbelikkel. Szerencsére, ezek nemcsak zárt formában érhetőek el, hanem nyári szandál kivitelben is.


A supinált szandál esetében érdemes tudni, hogy egészségpénztárra elszámolható. Ez pedig külön jó hír a családoknak, hiszen minden szezonra speciális lábbelit beszerezni eléggé megterheli a pénztárcát. A jogyerekcipo.hu webáruházban gyönyörű modellek kaphatóak, lányos és fiús változatban egyaránt.

A magyar gyártású Szamos kölyök márka supinált szandál változatainak minősége kitűnő, anyaga strapabíró, talpa hajlékony. Nemcsak a szülőket, hanem a gyermekeket is elkápráztatják a csodálatos kivitelezésű, vidám színű és mintájú darabok.