tork szappan adagoló

Szeretne higiéniai felszerelést vásárolni egy olyan globális piacvezetőtől, aki elsajátította az intelligens termékek létrehozásának folyamatát? A professzionális Tork szappan adagoló időt és pénzt takaríthat meg Önnek. A szenzoros, azaz érintés nélküli adagoló rendszerek maximális higiéniát biztosítanak és ellenőrzött fogyasztást tesznek lehetővé.

Nagy kapacitással rendelkeznek, ami lehetővé teszi a ritkább újratöltést és megragadnak a modern dizájnjukkal. A Tork professzionális szappan adagolók rozsdamentes acélból készülnek, így időtlen elegancia jellemző rájuk.


Gyönyörűen mutatnak a luxus fürdőszobákban és a magas színvonalú belső terekben különböző anyagokból, például fából vagy üvegből készült dizájnelemekkel kombinálva. A Tork szappan adagolók lágy vonalakkal hangsúlyozzák a luxus benyomását.

A műanyagból készült modellek fekete és fehér színben kaphatóak és jól kiegészítik a skandináv, modern és minimalista dizájnokat. A rozsdamentes acél szappan adagolók viszont tökéletesen kiemelik a belső tér tekintélyes és fényűző jellegét.