Vecsés reptéri parkoló

Sokaknak fontos szempont, hogy egy repülőút alkalmával megbízható parkolóban hagyhassák az autót. Ha a budapesti Liszt Ferenc reptérről fog utazni, akkor mindenképp indokolt élnie a Vecsés reptéri parkoló előnyeivel. Nemcsak online tud parkolóhelyet foglalni, de eldöntheti azt is, hogy szabadtéri vagy fedett legyen.

Az éjjel-nappal nyitva álló terület 8 kamerás éjjeli megfigyelőrendszerrel működik, folyamatosan járnak körbe a parkoló őrök, így a biztonság miatt nem kell aggódnia. A Vecsés reptéri parkoló lehetőséget kínál arra is, hogy zárt garázsban tarthassa az autóját, utánfutóját, hajóját vagy motorkerékpárját.

Folyamatosan indítunk a terminálokhoz transzferbuszokat, így a csomagjaival időben érkezik a reptérre. Ha telefonon értesít minket a leszálláskor, akkor rövid időn belül Önért megyünk és visszahozzuk a fapados parkolónkba. Honlapunkon arról is könnyedén tud tájékozódni, hogy adott irányból hol kell leérnie ahhoz, hogy megtaláljon minket. Elérhetőségeinken keresztül további információkat adhatunk.